Jdi na obsah Jdi na menu

Nocleh

22. 8. 2019

 

Asi vás bude zajímat, kde je možné strávit noc před svatbou nebo v den svatby.

Nejjednodušší možností jsou stany:

  • stan si můžete postavit u nás na zahradě. K dispozici vám bude přímo na zahradě umyvadlo a rychlovarná konvice. A samozřejmě i sociální zařízení našeho domu.
  • druhou možností je, postavit si stan v místě oslavy - tedy přímo u hospůdky Na Paloučku u lesa. Majitel objektu nám to sám nabídl. K dispozici bude záchod v hospůdce a potom vše, co nabízí les a rybníček.

Penzion v Rosicích

Kdo touží po více soukromí a klidu, může využít např. Penzion Cristal v Rosicích (Trávníky 74, Rosice, tel: 546 211 094). Zjistili jsme, že v daném termínu mají ještě volné pokoje. (https://www.pension-cristal.cz/). Pro rodinu jsme na sobotní noc už ubytování zde rezervovali.

Ubytování v Náměšti nad oslavou.

Druhým doporučeným objektem je CETT - ubytování v areálu bývalé tkalcovny Habitat (https://cett.hotel.cz/?gclid=Cj0KCQjw-b7qBRDPARIsADVbUbU1TPI3o7e5Nn7hpm_PFM737USLDEVEJzynOUe0cAys6xRWPi2DR5MaApVDEALw_wcB). Má výhodnou pozici - je to jen přes řeku ke kapli, kde bude obřad. Bohužel nyní je tam stržený most a zatím je potřeba objíždět.

U nás v domě

Další možností je využít nocleh v našem domě. Jen počet míst je omezen - pokud máte zájem o tuto variantu - prosím rezervujte si místo předem. Jen nemůžeme nabídnout oddělený pokoj - postele jsou bud v obývacím pokoji nebo v herně - tedy v částečně průchozích pokojích.

Kdo si nevybral ani jednu z variant, doporučuji hledat ubytování v těchto městech: Zbýšov, Zastávka u Brna, Oslavany, Ivančice. Všechna jsou do 10 km od Lukovan - tedy od místa, kde bude oslava.